Säljteknik - Coacha kunden till köp

  • Vill du öka din försäljning utan att “kränga” .
  • Vill du känna trygghet som ny säljare på ditt kundmöte?
  • Vill du kunna boka flera och bättre nykundsmöten?
  • Är du en erfaren säljare som vill få ny inspiration?

Då kan säljmetoden “Att coacha kunden till köp” passa dig väldigt bra. Den innebär att du som säljare blir ännu duktigare på att ställa frågor. Men inte barra frågor om kundens behov! Ställ frågor om kundens förväntningar och kunskapsnivå på dina produkter och tjänster. Så att du kan anpassa din presentation och dina säljargument samt avslut efter kunden. På säljutbildningen lär du dig coacha kunden med rätt frågor för att få kunden delaktig från mötesbokning till avslut.

Säljteknik - Stockholm Göteborg och hela Sverige

I våra videos får du en glimt av innehållet i våra säljutbildningar som finns både som öppna säljutbildningar och företagsanpassade säljutbildningar i Stockholm och Göteborg. Men vi kommer även ut till er runt om i Sverige och anpassar dem efter era förutsättningar.

Mötesbokning

I säljutbildningen med fokus säljteknik för mötesbokning tar vi upp hur du som säljare kan boka flera och bättre nykundsmöten. Du kommer att få 3 säljtips hur du gör ditt “kalla” samtal skapar förtroende  och intresse. Utan att du känner dig att du “tränger” dig på eller uppfattas som en “kränger” I videon får du en kort beskrivning om säljtekniken.

Att coacha kunden

I säljutbildningen med fokus på säljteknik att coacha kunden. Kommer du som säljare att få lära dig att ställa coachande frågor. Det innebär att ställa frågor som inte bara handlar om kundens eventuella behov av era produkter och tjänster. Utan att ställa frågor om eller som vi säger intervjua kunden för att till exempel få kunskap om kundens kunskapsnivå och förväntningar. I videofilmen får du en kort genomgång säljtekniken och om vad vi går igenom på säljutbildningen.

Invändningar

I säljutbildningens del som handlar om säljteknik för invändningar kommer du som säljare att få lära dig att hanterar dem utan att gå i försvarsställning. Du kommer också att få lära dig att “vända” en invändning  utan att varar påstridig så att du kan behålla en bra affärsrelation.  I videofilmen får du en kort genomgång om säljtekniken och om vad säljutbildningen går igenom.

Coachande avslut

Genom att coacha kunden till avslut ökar chansen betydligt att få till flera och bättre avslut. Med den coachande säljtekniken kommer du att få lära dig att ställa flera frågor som leder till att kunden får lättare att fatta beslut i rätt riktning. Du kommer också att få lära dig att hur beslutspsykologin fungerar. Om hur vi människor tar beslut och varför med fokus på dina produkter och tjänster. I videofilmen får den genomgång om vad som du får lära dig på säljutbildningen med fokus på säljteknik.