Säljutbildning i Malmö

Säljcoachen i Malmö

Säljcoachen har även verksamhet i Malmö med Jessica Grundström Ahldin som ansvarig för den skånska verksamheten. Jessica har mer än 20 års erfarenhet av försäljning och är specialiserad på att öka försäljningen och jobba med långa kundrelationer. Jessica och hennes coacher håller givetvis i vår populära kurs ”coachande säljutbildning bara för tjejer”. (gör gärna den länken klickbar och så kommer man till anmälmingssida).

Varför kränga när ett coachande förhållningssätt ger så mycket bättre försäljning?

Det är temat på alla våra utbildningar och vi lever som vi lär. Ring oss eller mejla ett kontaktformulär så tar vi ett möte där vi ställer frågor om ditt företag och hur ni säljer, därefter får du en offert på en säljutbildning anpassad speciellt för er. Vi jobbar alltid med nöjd-kundgaranti, är du inte nöjd med en utbildning så bjuder vi på extra coachning.

Skräddarsydd utbildning för mitt företag eller en öppen kurs i Malmö och Skåne

Hos oss behöver du inte välja, vi jobbar med båda delarna. Kontakta oss för att hålla någon av alla våra skräddarsydda kurser för dig och dina medarbetare. Eller boka in dig själv på en öppen kurs då du möter andra likasinnade i en mindre grupp där vi tar dig igenom
försäljningens grunder med vår coachande metodik.

Några av våra kunder